fbpx
 

БЛОГ

наши последние статьи
Вийти заміж за іноземця за всяку ціну…? Тема: Вийти заміж за іноземця за всяку ціну

Вийти заміж за іноземця за всяку ціну…?

20 августа 2021

У жінок немає мети вийти заміж за іноземця за всяку ціну.

Жінки хочуть познайомитися з іноземцями, тому що в Українi багато чоловіків не поспішають створювати сім'ю років до сорока: хочуть пожити для себе і вести дозвільний спосіб життя. І якщо жінці 25-30 років і вона мріє про сім'ю, доводиться розширювати географію пошуків і вона звертається за пошуком на сайти Україна знайомства.

Плюс до пандемії жінки подорожували, спостерігали за європейцями і канадцями, і помітили, що ці чоловіки більш дбайливі і галантні, ніж українські. За цим потім і приходять в агентство знайомства Україна.

Жінки зазвичай хочуть створити щасливу сім'ю, а не переїхати в іншу країну завдяки шлюбу з яким завгодно іноземцем. Хоча бувають винятки.

Якщо вибирати переїзд і ігнорувати проблеми, щасливої ​​родини не вийде.

У нас в агентстві була жінка, з якою ми працювали кілька років. Вона мріяла поїхати в Канаду або Америку і шукала чоловіка серед американців. Сама вона жінка ефектна, у неї було багато зустрічей, відносини починалися, але розвитку історії не відбувалося.

І ось вона знайшла американця - нормальний чоловік, не маніяк або абьюзер, але відразу були дзвіночки: у нього проблеми з алкоголем. Та й він цього не приховував - говорив, що проходив курс реабілітації і зараз не п'є.

Вона настільки хотіла поїхати, що закрила на це очі і вийшла за нього заміж. Не можу сказати, що у них все погано, але й щасливою цю сім'ю не назвеш: проблеми бувають, і їх більше, ніж було б з непитущим чоловіком.

Своєї мети - поїхати - клієнтка досягла. Але якщо вибираєш переїхати і закривши очі на проблеми, щасливої ​​родини не вийде.

Є стереотип, що українки мріють про закордонного мільйонера. Але потрібно розуміти, що в агентство знайомств приходять звичайні люди, навіть якщо вони іноземці. Багаті і статусні чоловіки теж бувають, але їх відсоток менше: вони стежать за репутацією і частіше вибирають жінок свого кола.

Багаті жінки з України теж вибирають іноземців.

У нас є клієнтка - досить багата жінка, у якої багато подруг заміжні за багатіями. Вона каже: «Так, мені потрібен чоловік певного рівня, але такого чоловіка, як у моїх подруг, я б не хотіла. Вони всі живуть в деякій мірі насильства, чоловіки їх не б'ють, але виставляють стільки обмежень і на стільки речей доводиться закривати очі, що дружини разом з дітьми не вилазять з сеансів психотерапії ».

Іноземці вибирають сайти Київ знайомства i шукають жінок через золоте поєднання сімейних цінностей, бажання вкладатися в сім'ю, добру освіту і красу. Вважається, що українки менш егоїстичні і не так зосереджені на собі, як сучасні американські або європейськi дівчата.

Що ж дорогі жінки, для пошуку свого чоловіка іноземця звертайтеся в перевіренi агентства знайомства для створення сім'ї.

Гарного настрою i нехай шлюб з канадцем або європейцем стане для вас початком чудових змiн в життi.

Агентство знайомств CQMI! 

«ЗРОБИ ПЕРШИЙ КРОК» (анкета для реєстрації) 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1299 раз

mail [email protected]
viber icon +380673246711
Agence CQMI
Agence CQMI

© Agence CQMI